Nyhedsudsendelse august 2019

30. august 2019
Kære alle,
Der opstår løbende begivenheder og events som fortjener en Levende Hav nyhedsudsendelse. Den sendes elektronisk til LLH medlemmer og Antons Venner. Vi sender ikke med posten, men kan læses på Facebook og hjemmeside

 

Levende Havs skipper og miljøaktivist Knud blev bisat fredag den 23. august fra forsamlingshuset i Hemmed. Det blev en smuk og meget bevægende dag i selskab med Knud gode familie og venner. På bestyrelsens vegne siger jeg tak for jeres kærlige deltagelse i Knuds sygdom, død og bisættelse herunder jeres indbetalinger til støtte for kutter Antons fortsatte drift og vedligehold. Op mod 200 indbetalte mere end 60.000 under mrk. Knud. 1000 tak skal I have. Kutter Anton er nu på land for kølhalingen og udskiftningen af stråkø Villy er skipper og omkring sig har han det team som Knud har fået samlet de seneste år.

 

 

RedHavet.nu er en ny kampagne for havet som jeg håber I har bemærket i medier og sociale medier. Vi har flere ref. til kampagnen på vores nye hjemmeside www.levendehav.dk og Facebook. Opgaven er nu at få underskrevet og kampagnen delt på de sociale medier og det håber jeg at I vil bidrage til. Vi skal også bruge 12 medlemmer fra København/Sjælland, som har tid og lyst til en event onsdag den 11. september kl. 10-12. Vi skal sammen med 12 deltagere, fra hver af de andre organisationer DN, WWF og Sportsfiskerne, cykle fra Mensch kontoret i Bredgade op til Christiansborg, hvor vi skal aflevere en redningskrans til 50 politikere. Det foregår på den store trappe op til Folketinget. Vi skal nu bruge 12 medlemmer som råder over en cykel + cykelhjelm og noget mørkeblåt tøj (af hensyn til redningskransen). Alle der har lyst til at være med skal sende mig en mail så hurtig som muligt i den kommende uge. Skriv til llh@levende-hav.dk eller ring til 53347107 for flere oplysninger.

 

Lige nu er vi aktive i kampen mod de hollandske bomtrawlere i Skagerrak, som er ved at tage livet af livet i havet og kystfiskeriet i Nordjylland. Der skal nu lægges et optimalt pres på de danske politikere for at de kan få stoppet ødelæggelsen af Skagerrak og kystfiskeriet. Så skriv under her på dette link og del på jeres sociale medier.

 

 

 

Kystens Parlament er et nyt projekt, støttet af Velux fonden. Vi har fået en bevilling, men den har ligget underdrejet pga. Knuds sygdom. Det er et kutter Anton projekt, hvor kutter Anton kommer rundt i landet med telte og udstillinger til mindst ti udvalgte destinationer, hvor der hvert sted opsættes et ting, et parlament med fokus på det eller de problemer, på kysten og havet, problemer som de mennesker der bor de enkelte steder vil have lø Projektet bliver nu skrevet til den nye situation og uden Knud, herunder ny tidsplan og så håber vi at komme i gang hurtigst muligt. Kystens Parlament er et samarbejdsprojekt med Amatørfiskerne. Jeg skal bede jer om at holde øje med hjemmeside og Facebook for opdateringer. For projektet er afhængig af jeres input og forslag udefra det danske kystlandskab. Til hvert sted er der afsat 20-30.000 til dækningen af de lokale udgifter.

Kontakt

+45 26 81 60 95

E-mail:llh@levende-hav.dk

Levende Hav/Living Sea
Solsikkevej 10
8500 Grenaa

Om os

Landsforeningen Levende Hav er opstået på initiativ fra mennesker, der på den ene eller anden måde har deres faglige kundskaber og daglige virke knyttet til havet.

Støt foreningens arbejde via Mobilepay 77209