Ny bevilling til kutter Anton

14. november 2019

Tak til Aage V. Jensen Fond for støtten på 398.000 kroner bevilling til reparation og nyt udstyr til kutter Anton. Kutter Anton skal have skiftet et par planker og have et nyt ror. I år fik kutteren ny stråkøl og roret blev repareret, men til foråret skal der skiftes et par planker. Støtten skal også bruges til nye sejl og noget elektroniske udstyr. 1/3 af støtten skal bruges til køb og installationer af udstyr til brug for indsamling af tabte redskaber de såkaldte “spøgelsesgarn”.

Levende Havs formand Kurt Svennevig Christensen:  “Vi er meget glade for at kunne holde skruen i vandet på kutter Anton, specielt i år hvor vi mistede vores mentor og skipper på kutter Anton Knud Andersen, nu hvor vi skal vise vores evne og vilje til nye aktiviteter med kutter Anton”.

Tidligere på året fik Levende Hav en bevilling fra Velux Fonden til projektet “Kystens Parlament” på godt 800.000 kroner og det projekt vil løbe frem til medio 2021. I det projekt er kutter Anton krumtappen og derfor er vi nu i den gode vind med kutter Anton, som også er omdrejningspunktet for et mindre projekt i 2020 “Knurhanen og Hønen”.

De kommende år ser ud til at stå i kutter Antons tegn.

Kontakt

Levende Hav/Living Sea
Juelsgårdvej 27, Ferring Strand
7620 DK-Lemvig

Om os

Landsforeningen Levende Hav er opstået på initiativ fra mennesker, der på den ene eller anden måde har deres faglige kundskaber og daglige virke knyttet til havet.