Pressemeddelelse Bodil Pedersen Fondens Natur- og Miljøpris

04. juni 2021

Landsforeningen Levende Havs pressemeddelelse udsendt torsdag den 3. juni 2021

Overskrift: Landsforeningen Levende Hav får stor Natur- Miljøpris

Søndag den 6. juni kl. 11-12 modtager Landsforeningen Levende Hav Bodil Pedersen Fondens Natur- og Miljøpris 2020. Modtagelsen sker på havnen i Faaborg ved kutter ”Anton” og med prisen følger 100.000 kr.

 

”Vi er stolte og meget glade for denne store pris”, siger Levende Havs formand Kurt Svennevig Christensen, fordi vi får prisen for vores mangeårige indsats for livet i havet, havnaturen, det bæredygtige fiskeri, her under foreningens støtte og hjælp til kystfiskeriet i den fattige verden.

Levende Hav modtager Natur- og Miljøprisen 2020 i forbindelse med foreningens ordinære generalforsamling, som holdes på havnen i Faaborg, søndag den 6. juni 2021.

Landsforeningen ligger i Faaborg Havn med kutter Anton med projektet ”Kystens Parlament”, som gennemføres hen over weekenden 4-6. juni. Faaborg er en af i alt ti destinationer, rundt de danske kyster, hvor Kystens Parlament samler folk og de mange historier fra kysten og de historier bliver samlet i et katalog, som præsenteres for de folkevalgte på Christiansborg. Det sker i Landstingssalen den 23. september 2021, hvor miljøminister Lea Wermelin åbner parlamentet.

Projektet er støttet af Velux Fonden og det gennemføres af Landsforeningen Levende Hav i et tæt makkerskab med Amatørfiskerforeningen og i et samarbejde med nationale og lokale natur- og miljøorganisationer.

For flere oplysninger kontakt Levende Havs formand Kurt Svennevig Christensen på telefon 53347107 eller mail llh@levende-hav.dk

Landsforeningen Levende Hav er en almennyttig foreningen, drevet af frivillige, oprettet i 1995 med det formål at få en større folkelig og politisk opmærksomhed om havet og livet i havet.

Fotos: Levende Havs som kan bruges frit i forbindelse med denne pressemeddelelse

For flere oplysninger se: www.levendehav.dk

For flere oplysninger om Bodil Pedersen Fonden se: https://bodilpedersenfonden.dk/

For flere oplysninger om Velux Fonden se: https://veluxfoundations.dk/da/det-stoetter-vi/miljoe

 

 

Kontakt

Levende Hav/Living Sea
Juelsgårdvej 27, Ferring Strand
7620 DK-Lemvig

Om os

Landsforeningen Levende Hav er opstået på initiativ fra mennesker, der på den ene eller anden måde har deres faglige kundskaber og daglige virke knyttet til havet.